Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid är pengar och pengar är allt


Ytan

I en tid där ytan är allt och intellektet simmar runt i en oljig vätska av lismande komplimanger och floskler,

är tiden i sig själv

- en mask -.

En ursäkt till varför ytan är det enda som får plats.

Masken som gjutits av latex och programmerats med evigt förskönande drag,

är det jag lagt min tid och min kapacitet på,

snarare än mänsklighetens överlevnad.

Det är något som alla kan förstå

och acceptera.

Din eyeliner är perfekt

var har du köpt den?




Fri vers (Fri form) av Karin Häggberg
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-25 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Häggberg
Karin Häggberg