Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ 1703- Kring riddarnas allé

Salut från arsenalen
musköter och kanon
Från vita marmorsalen
Vivaldi tar sig ton

Kring riddarnas allé
sorgmanteln i givakt
Förgyller orkidé
med pärlemo och prakt

Och vid fontänens mitt
keruben fyller på
Bland mogna Granny Smith
och plommon från bordeaux

Och runtom paviljongen
hörs lärkornas duett
Magnolian susar sången
i sommarns operett




Bunden vers (Rim) av Edgar Allan Ågren
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-18 19:59



Bookmark and Share


    Bellissima
Elegant, välskrivet, följsamt flyt
2013-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Elegant!
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren