Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knoppad själ

ursprungen ny
morgnad lystrade öron
vaken älskad morgongåva
oövertäffad mitt i prick
övergången nedgång
blomsterkantad känsla
övergår allt igår
nuet består




Fri vers (Fri form) av ingvar tensmo
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-19 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo