Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingefärans lov

som en fläkt
allt blir väckt
sova bra
äta bättre
mage öga svalg näsa
allt otroligt utan hesa

rå är bäst
även för häst
gör en test!

leder fina
som de små glina
hopp hopp
gammal får galopp!




Fri vers (Fri form) av ingvar tensmo
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-19 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo