Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

Även om vi längtat ett helt liv
Vi kommer aldrig dit
Allt som fanns, eller inte fanns
Det var en dröm och vi var barn
Jag ser det nu, från en helt ny sida




Fri vers av Maria Brander
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-02-28 20:52



Bookmark and Share


  vissla
vacker och utmanande för tanken och känslan
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Brander
Maria Brander