Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du eller jag, eller bara vi

Jag önskar så att jag kunde förstå
Att mitt inre fortfarande ville se
Tänk om du hade varit min vän
Om du inte låtit annat ta över
Det som faktiskt en gång tillhörde, de vi kallade oss
Ser dig som något fult på ett vitt plakat
Du växer på asfalt, inget stoppar dig
Men när ska du utveckla ett så kallat samvete?
Att du aldrig försvann, det är ett fakta eller bara mitt öde




Fri vers av Maria Brander
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Brander
Maria Brander