Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapten krut

Men översten
fienden hissar ju vitt flagg
dom kapitulerar

Kanonerna är redan laddade ynkryggar

SKJUT FÖR I HELVETE




Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-19 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren