Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morkullan

Efter regnet

surrar morkullorna mellan talltopparna

som signalsubstanser i vårens maniska rus




Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-19 21:57



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
bra liknelse, kanske skulle den passa ännu bättre i en lite längre dikt, vet ej dock
2013-05-19

    ej medlem längre
"Enjoy your symptom" Slavoj Zizek

gillar att du, bla. här, ger vetenskapen en mening
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren