Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handledare



Stark kärlek
mellan parallella fenomen

Kort möte
i gudomligt flöde

Stora drömmar
och lusten att övervinna kärleken

Samtal med Psyke
om alla försakelser

Samt överleva
demonernas marknad







Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 10:48



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
skrämmande spännande
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP