Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens färg.

Håller i penseln
vill måla av oss
men vet inte hur
alla färger i skalan
räcker inte till

I färgskalan är jag grå

Jag målar Dig
i kärlekens färg
Kärlekens nyans
är Du.

Jag finns i målningen
men Du är färgen.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-20 12:42



Bookmark and Share


  lisalajsa VIP
Gillar verkligen slutet:

"Jag finns i målningen
men Du är färgen"

Snyggt!
2013-09-07

  Lars Hedlin
VAckert skaldat!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson