Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om jag hade varit med en gammal kille Matte \"våren 2005\" ÖREBRO inom konflikten med mitt skärande. \"Detta är en låt text som jag skrev själv under höst 2005.\"


Därför ger jag mig av.

Första gången jag såg dej
var jag lycklig

Jag fick ögonkastet av dig
De kommer jag aldrigt glömma

men jag märkte någonting är fel

Därför ger jag mig av....

******************

Jag var väldigt rädd
Du ljög för mig
Du sårade mig
Du lekte mina känslor
Mitt hjärtat gjorde ont
Jag orkade inte mer
Jag var väldigt sårad

Därör ger jag mig av

*******************
Mitt blödande hjärtat
sprack av olycklig

Grät mycket
ur mina ögon
av förtvivlan

Kunde inte andas
av chocktillstånd

Mitt hjärtat hade ingen ork

Därför ger jag mig av

********************
Jag var förbannad o Förtvivlad
samt mitt hjärtat blödde

en kväll tog jag min kniv
och skärde av mig

Hela mitt arm
var ett blödande ärr

******************
Därför ger jag mig av
Därför ger jag mig av........




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-02-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson