Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs en konstig snedvriden dikt om döden


Att dö

Det var en gång en man som bestämde sig för att posta sin sista räkning
Kolla om gräset höll att bita i
Pröva en träfrack på HM
Och sedan ta en upptäcksfärd på dom cella jaktmarkerna




Fri vers av Nemisis
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-02-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis