Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Praktexemplar

En vacker dag kommer en starkare art utifrån

och samlar oss som fjärilar

Då är det tur man inte är ett praktexemplar









Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-22 21:38



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
jag tyckte att detta var en bra någonting, om än inte kanske en dikt enligt stränga reglementen?
2013-05-22

    ej medlem längre
det är dags för edgar att gå och lägga sig tror jag.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren