Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konservativ

Det finns illdåd
som endast en stor eld
kan neutralisera




Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 22:46



Bookmark and Share


    Den som skriver
snyggt
2013-05-22

    ej medlem längre
men stick och brinn.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren