Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetsförmedlingen

att gå till arbetsförmedlingen

är som att förlösa en annan mans barn

ur sin kvinna




Fri vers av Edgar Allan Ågren
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-23 11:56



Bookmark and Share


  Nina.H
En knepig känsla som har en
synnerligen träffande poäng!
..fast jag är kvinna...
Bra skrivet!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren