Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i dimman

dimman luckrar upp färgen

den blå bilen blottlägger plåten
du kan tillverka en rustning av

med öppet visir
kan du tillåta dig att le

fångar du några strutsfjädrar
och använder som utsmyckning
kan du till och med skratta
åt himmelen du missade
när du körde omkring
vilse i dimman




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-23 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson