Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påverkad till att skriva efter att ha sett en rysk dokumentär om en kärleksförmedling och några som sökt sig en ny individ i sitt liv, då talar vi om människor i vuxen eller mogen ålder, inte om husdjur. Trots att en av männen...


Fel svar.






Vi är alla rädda för fel svar. Att kanske göra bort sig och det redan tidigt i en relation. Även för att få fel svar på en fråga. Kanske handlar det om att inte försöka för mycket och att inte ta ansvar för hur andra reagerar, reflekterar, utan bara för sig själv, sina egna val och handlingar. Låter det för enkelt? Men vi försvårar ju också för både oss själva och för varandra om vi tar på oss ansvar för saker utom vår egen sfär och kontroll. En själv kan ta ansvar för sådant som angår en och som kan tänkas påverka en. Då kan en också påverka själv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-02 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP