Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömsle

Den blomma som sträcker sig mot ljuset

kastar även en skugga över något

Låt oss använda detta mörker

till att vila i





Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-23 21:28



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket livsvisdom i de orden!
Dessutom vackra.
2013-05-25

  Annika Persson
det är också därför bladen fäller färg
2013-05-25

  Annika Persson
och då sa blomman

men jag doftar om våren
för att naturen vill det
2013-05-25

  Annika Persson

i mörker är det mesta osynligt
inte för kattögon men de vilar inte
det gör de när det är ljust

2013-05-25

  Annika Persson
Och då sa blomman

i skuggan är det ljust svalt och skönt
i mörker är jag osynlig
2013-05-25

  Jimmy Krischausky
Underbart!
2013-05-23

    ej medlem längre
tycker de två första raderna är otroligt vackra!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren