Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En härlig känsla


comfortably numb

Lördagsmorgon zoegadoft i luften.

Ett öppet fönster, varm vind doft av grönskan.

Trycksvärtadoft från ny tidning.

Frasiga frallor ost med röd paprika.

Min älskades doft intill mig.

Pink Floyds ljuva ljudmatta i bakgrunden.

En hel dag att göra ingenting eller allt på.




Fri vers (Fri form) av Peo Sjöstedt
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-23 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peo Sjöstedt
Peo Sjöstedt