Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt eget eko

skriket som alla hör
men ingen bryr sig om

låset som öppnas utan nyckel

tystnaden är sitt eget eko




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson