Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superhjälten

Min son hade en dröm att jag var superhjälte.

En superhjälte med gröna ögon. En som slåss med stora monster.

En som räddar dom jagade. En omänskligt stark figur.

Fortsätt drömma min son.. : )




Fri vers av fråntagen
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-26 23:31



Bookmark and Share


  fråntagen
TACK FÖR DET!
2013-06-08

    ej medlem längre
Underbar text :)
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

fråntagen
fråntagen