Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T Y S T N A D


Tystnad är det värsta straffet! När ord och handling tagit ut sin rätt finns det endast tystnad.

När man är efterklok och tänker: borde ha sagt nått - Då har tystnaden straffat.

När vi tillsammans är tysta, då delar vi på skammen.

Vi Svenskar är alldeles för tysta.





Fri vers av fråntagen
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-27 21:06



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
på 60 talet hade vi primalskriket. Det snackas trots allt en hel del men kanske är det så att de som verkligen har något att säga är också de som först blir tysta ?
2013-05-29

  wildah
Håller helt med, det gör så ont ibland, hellre bli utskälld för då kan man göra något!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

fråntagen
fråntagen