Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats i diket

En verklighet som bor.
Svårt.
Tindrar dagens tårar.
Livet fyller framtiden med hem.

Förena eller söndra?
Vilsenhet?
Boning och liv?
Vilka saker att betona?

Att beskriva danser.
Varats inre stigar.
Att ta bort bördor.

Projekt.
Utveckling.
Sammanklingande.
Sammantaget.

Söker ljuset i dagen.
Dagar som ger svar.
Att på terrängen finna ens bro.

Om bara
ångesten slutar
att leta ord
av vandringen!

Söka och kanske hitta:
En vild,
vacker,
blomma...




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-27 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP