Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsting-Blues



Leta efter Lycka
under
solens smällfeta nuna,
då svettdropparna
rinner
i pannan
och DNA-anlagen
solar sig bakom ögonlocken,
likt dammet
i luftens solreva.
Vara en gammal
kopplerska, se
grannfrun kika
genom nyckelhålet -
på samma gång
som jag gör det!
Vara respektabelt kär
och samtidigt tråna
efter såväl son
som svärson!
Och, det enda man ser
är de små harflickorna
som studsar upp och ner.
-Vart har alla isbjörnar
tagit vägen?











Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-28 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf