Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

jag stampar i golvet

dammet yr

det är tyst, det är lugnt

men i mina hörlurar hörs musik

den är överallt och ingenstans

mitt hjärta slår

mina ögon är slutna

jag är här

och jag stampar i golvet

så att dammet yr




Fri vers av Emilie J
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-28 17:24



Bookmark and Share


    Ken Cassel
-:))

Mycket bra vännen

Har också lätt för att stampa i golvet

när jag hör bra musik

Kramar..
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Emilie J
Emilie J