Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis här

jag är precis här

där du vill att jag ska vara

jag är precis här

där det är meningen att jag ska vara


men det är en sak du inte vill förstå

det är inte här jag hör hemma




Fri vers av Emilie J
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-28 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie J
Emilie J