Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i dunklet.


Framfart



Lockelser - i
det fördolda.
I Underjorden
fäktar
våra själar.

Regnet som
Himlen hällde
ner
kommer in
i våra blod.

Luften, brun
av Skymning,
suger mot
grundens sorlande
Liv.

Klippor regnar
ner i
ett schakt
av milsvitt
Begär.

Vid sidan av
ligger de
döda och undrar
vad
klockan kan vara.-










Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-28 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Annorlunda än du brukar skriva. Det är en hel scen från himmel till jord och underjord. Dramatiskt häftigt. Favoriter är strof 2 och 3. Men de andra hack i häl!
2013-05-28

  Arne Ugglemosse
Mycket suggestivt.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf