Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tag kallade jag mig fördomsfri



Men då dömde jag bara de fördomsfulla istället

Tänk så det kan gå





Fri vers av Edgar Allan Ågren
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-29 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren