Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens lilla fundilering 130529

Måste vi hålla oss inom ramarna,

frågar den Gränslöse

Alla mår bäst av lite ordning och reda,

svarar Struktur

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-29 20:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket bra.. gillar..
2013-06-05

    Dan Myrbeck
En fråga om balans ...
2013-05-30

  lodjuret/seglare VIP
Fundileringar är nog bra, så länge de bara fungerar ungefär som ordspråk, lätt vägledande.
2013-05-30

  Lars Hedlin
Man kan ha gränslöshet inom strukturen, kontrollerat kous!
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP