Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig! Tyck om mig!

Älska mig! Tyck om mig!
Hörs mitt rop på jorden.
Älska mig! Tyck om mig!
Men ingen känner av
de desperata orden,
som hand min penna gav




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-30 09:23



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Alla människors rop och längtan. Sorgligt att inte bli sedd.

PS. Psssst, jag gillar dig i alla fall ;)
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick