Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett inre plan.


Rening


Elixir av Lugn
droppar ner
i min slitna Själ.
Det rinner
ett livaktigt flöde i
kroppens solkiga svit.

Glöden värmer spermiens svans;
Den är påväg till Någonstans.

Lätta lödderplättar
glider på
mot Insidans vrå.
De verkar
som helande skum
för sår i dunkla rum.

Inne i äggets Energi -
avspeglas Världen, Alla Vi!













Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-30 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Elixir av Lugn
droppar ner
i min slitna Själ."
Häftigt - om det inte är en drog.
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf