Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dragit mig ur ett evigt övervåld.


Den oförbätterliga



Landet, avlångt
som ett finger, ligger
intill andra fingrar.

Svettens bölja
slår mot bröstens
klippstränder.

Doftar hud,
fri från parfym,-
elastisk väv.

Dikten dansar
ur klänningen,
i strumplästen.

Jag log,
när jag dog
efter vissa liv.

Men Makten kom
och lindade både
kropp å leende, hårt.

Min kropp liknade
Pinnocio´s, mitt
leende blev en grimas.

Jag slet av mig lindorna.
Naken skrattar
jag nu åt den gamle Makt!













Fri vers av Marianne Räf
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-30 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag log,
när jag dog
efter vissa liv."
Rebelliskt lysande - som allt annat här!
2013-05-31

  ULJO
Applåder för denna, riktigt bra
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf