Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt kaos #3.2

allt bara passerar
susar
som om det aldrig hänt
glömmer bort
du får mig att ångra
allt som var allt
kramp i hjärtat
som ett glashus
så himla skör
gör allt jag aldrig gjort
för vad spelar det för roll
jag är redan slut
klar.




Fri vers (Fri form) av livskramp
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-30 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livskramp
livskramp