Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt kaos #4.3

hopplös i hopplösheten
hjärtat blir ett monster, en fiende
ni ser bara en fasad, en glädjespridande vägg
men allt bara gnager, värker, gör ont - på mig.
inuti - ett maratonlopp
ett krig
hjärtskärande och knivskarpt.

faller tillbaka i gamla vanor
sådant som inte hör hemma i framtiden
borde inte höra hemma någonstans
men hemma hos mig
inga konstigheter
fan fan fan
ångesten
låt mig bara vara
du vet att jag inte orkar, egentligen.




Fri vers (Fri form) av livskramp
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-26 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livskramp
livskramp