Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten uppföljare på gubbjävel


Ett avslut

Inga fler tårar för din skull.
Ingen mer rädsla.
Du ligger där på golvet.
Blodet droppar från en knuten näve.
Varken en börda eller ett stöd.




Fri vers av slavius88
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-31 10:58



Bookmark and Share


    vallmofrö
jag kan inte annat än att applådera!

Det tonar ut som i någon slags tystnad
en tystnad som är makt.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

slavius88