Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Jag försöker skaka av mig känslan av svaghet.

Jag vill att du spiller din tid inom ramen för min existens.

De fuktiga ögonblicken mellan lakan som klibbar.

De tunga andetagen och viskningarna som killar öronmusslan och skapar vibrationer.

Fjärilseffekten.

Var letar jag bäst efter stämningen?

Hur ska jag återskapa mig själv för att passa

igen?

Möts vi i mörkret där du är min sol?

Jag saknar de glittrande topparna där jag svävar på vågor av din makt.

Jag saknar värmen av ditt hölje, dina ord, din inre glöd.

Jag ger mig tusan på att följa kompassen efter alla slingriga stigar.

För att nå dit igen.






Fri vers (Fri form) av Karin Häggberg
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-01 01:20



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Fantastiskt!
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Häggberg
Karin Häggberg