Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reminiscens från dunkel dåtid.


Bloss av lust


Små bloss
av lust
sprakar i
min själ.

Vintermånen
väckte
en gammal
oro.

Jag hade vandrat
i grå regn
av vassa
hagelspikar.

Men så tändes
stjärnor
och jag erfor
stillsam frid.











Fri vers av Marianne Räf
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf