Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflykt mot det okända



Döden är
som en
sommarkväll -
skymmande,
sorgsligt
sensuell.

Man kan ha
rädsla
för gränsen.
Men många
har gått
över den!

Så man är
inte
ensam, sen,
om att va´
med om
händelsen.

Originellt -
icke!
Svårt, otryggt
kan det ske;-
- ock, som
en utflykt...










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 17:58



Bookmark and Share


  ULJO
En fin gestaltning av något för oss människor skrämmande men outforskat tillstånd
2013-06-02

  Tarantaran
Vacker lugn ton
i din text, tröstande
på ett sätt... ger
tanken kraft att
våga tänka på
döden; som en
utflykt...i det
fria...?! :)
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf