Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns hopp i ljus.


I mörka stunder


I mörka stunder
blinkade ett rött
litet ljus, och
jag förstod att
han levde och
var alldeles nära,
även om den rumsliga
distansen mellan oss
var ett otal
ljusår; Och, min själ
närdes av den
förlupna tanken
han tänkt
genom oändligheten -
- på nolltid!











Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 146 gånger
Publicerad 2013-06-02 23:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att det finns ljus när det känns mörkt...
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf