Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärseldshaiku

Brustna löften dör
Tidens gap förmedlar
Kluvna timmar

Taktpinnen faller
Eroderar ditt öga
Lär dig sakna

Skärseldens tro
På mänsklighetens förfall
Eskalerar

Dränkta tankar
Fyller sina lungor
Med livets vatten




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-04 01:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vemodsvacker text.. skärseld
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller