Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamant

Vet att jag hade en diamant
någonstans i ett par jeans

men om det var i de urtvättade
eller i de splitternya
är tämligen oklart

Jag vet att jag hade en diamant
och att jag måhända
var ovarsam i min hantering av den

tog den för given
eller utan att inse dess skönhet
Dess värde

Lade jag den väl i en ficka
Men vilken?

Den jag lämnade till Myrorna?
Längst in i garderoben?
Lånade ut?

Faktiskt så vet jag inte.
Det är lätt att vara efterklok.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-04 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol