Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bitter kaka

En hand av koppar
icke nådig vid pärlporten
pekar på den döde, dömer

En sommarbris
är nu en bitter vinterstorm
iskalla kinder mot marken
flaggan fastfrusen bland molnen

Ljuset dör bort i form av aska
tystnaden är påträngande
en invasion mot det inre

Inget är mer sant än hjärtats lovande viskningar
inget gör ondare än att finna det krossat bland glas




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom