Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, som i Jag

Jag stirrar in i väggen
Inte en enda kontrast
Jag tar vid tapeten
Slänger ett ögonkast

Ett ögonkast på alla omständigheter
Alla dubbelbottnade händelser
Alla tvetydliga minnen
Blotta minnet av det du heter

För ej kommer jag ihåg namnet
Som sades så många gånger
Och ej kommer jag ihåg vilka löften
Jag upprepade alla gånger

Jag slänger en blick in min själ
Ett enda ögonkast
Där letar jag
Men hittar ingen kontrast




Fri vers (Prosapoesi) av Pedram93
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pedram93