Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

000004

bliva och vara i det övermätta sagoslottets tankevärld
vågar inte brytas sönder förrens vågorna trasar sönder sanden
oförglömligt med snäckor från fjärranländer
ligger bara där och väntar på ett nytt slott
skilt från det som var
isen stannar sedan tiden och gör hela scenen till ovunnen terräng
som så många vintrar tidigare




Fri vers av Diogenes
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diogenes
Diogenes

Senast publicerade
000004
00003
00002
0001
* Se alla