Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlöshet


I nattens färgskiftande andedräkt
kände jag orördheten
vilandes tung som synden

mot månen skriar jag ensamt ut
smärtan från igår
som aldrig vill ta slut

osäkerhetens kalla hand
knyter sig kring min hals
luften är inte till för mig




Fri vers av Tessan84
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-03-02 00:01



Bookmark and Share


  mb74
bra ,mycket starka ord,gillar den skarpt:)
mvh/mikael
2006-03-02

  Ninashine
Very nice! Lite Haiku-stuk på den, trots att det inte räknats stavelser här.
2006-03-02

  Daemon
Känns igen till viss del...
Läs min "Insomniastisk trötthet" som också behandlar ämnet.
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes