Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krank tankelandbana

Kranka tankar landar
Tomma blickars sky
Strida strömmars suckar
Fromma flickor gny




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-07 19:51



Bookmark and Share


  Juliuz Caesar
stark

melankolisk
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller