Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn & Benny byter scen (den sista: jag lovar)


Åren går och Björn & Benny
släpps från kåken och föds
på nytt som Bob Dylan. 

Hängbralla & bling-bling,
kristen gangsta rap: Yo!
Wazz up? Yo! Get down!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-07 20:55



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
höhöhö,a flying circus it is, eh?
2013-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Kristen gangsta rap?
Finns det kristna horor? Bankrånare?
Dylan står i en klass för sig.
Att nämna honom i samma andetag som "RAP WITH A CAPITAL C" (George Harrison) är en skymf mot Bob.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson