Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inte jag som sjönk lägst

Jag kanske sårade dig, men det gav dig inte rätten att göra som du gjorde

För var dag som går dör ännu en del av mig och jag känner mig inte längre levande.
Du fick som du ville ! jag lever nu utan hopp, tro och vilja.
Mina drömmar är dem som får mig att fortsätta. men även dem bryts sakta ner.
Jag sårade dig, men det var inte jag som sjönk lägst




Fri vers av Jane
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-03-02 00:11



Bookmark and Share


  guanbana
tjena det är jag.. underar bara om det är mig du syftar på?
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jane
Jane