Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivna murar

Skulle du stannat upp om du såg att jag grät ?
skulle du kritiserat mig eftersom du var mina tårars orsak ?
Jag kämpar så hårt för att klara varje dag
För att sedan få veta att jag måste kämpa mer
Är jag inte stark nog eftersom jag bryts ner och måste börja om ?




Fri vers av Jane
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-06-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane
Jane