Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamma tanketrådar

Meningar
som slungas ut
ur någons mun

Vad betyder de, bokstäverna
separerade
ur sitt sammanhang
ur sin kärna
om man låter bli
att para ihop dem
och låter dem stå
så där nära

Hur märkligt det blir
förunderligt
att tänka på
var symbolerna av innehåll då
tar vägen
av allt det där som blev sagt
och som märkligt nog
inte hade

en endaste mening.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-09 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP